Földönkívüli találkozások és genetikai leszármazási vonalak

Közzétéve | aug 24, 2016 |
[ads]

Barbara Lamb egy engedéllyel rendelkező házassági és családterapeuta, tanúsított hipnoterpauta és regressziós terapeuta. Pszichoterápiás praxisát Claremontban, Kaliforniában folytatja, és terápiás szolgáltatásokat nyújt egyéneknek, pároknak, családoknak és gyerekeknek, amely a problémák széles körére terjed ki. (1) Hipnózist végez, hogy segítsen az embereknek elérni azt a változást, amelyre vágynak.

Regressziós specialista gyakorlatát az 1980-as években szerezte az Elmúlt Életeket Kutató és Terápiás Szövetségnél (APRT), amelyet jelenleg Elmúlt Életeket Kutató és Terápiás Nemzetközi Szövetségnek neveznek (IARRT). Sok éven át segített embereken regressziós terápiával, visszavezetve őket a problémáik és aggodalmaik eredeti forrásához, melyek néha jelentős események felelevenítését is magukban foglalták előző életeikből.

Az alábbi exkluzív interjúban Barbara számos különböző földönkívüli fajt ír le, akikről a több mint 1400 páciensétől és az elvégzett mintegy 2400 hipnotikus regresszió során szerzett információkat. Amit mindenkivel megoszt, az teljes egészében lenyűgöző.

1991-ben Barbara pszichoterápiás, regressziós terápia praxisa meglepő fordulatot vett, amikor olyan egyének kezdtek megjelenni, akik intelligens, nem emberi életformákkal történt kapcsolataik rejtélyének megoldásában kérték a segítségét. Ahogy telt az idő, egyre több és több ember kereste fel, és ennek eredményeként a jelenség feltárásának és a kapcsolatokat megtapasztalók támogatásának szentelte magát. Több mint 1400 ember esetében végzett tanácsadást és legalább 3000 alkalommal vezetett regressziót. Huszonöt ilyen eset szerepel a “Idegen tapasztalatok” (2008) című Nadine Lalich íróval és illusztrátorral készített közös könyvében. (A cikk végén olvasható) Barbara emellett a Nemzetközi Metafizikai Egyetem Ufológus Osztályának egyik tanára.

Barbara a harmadik dimenzióban megjelenő számos intelligens lényről beszél, akik többségében spirituálisan magasan fejlettek, de akadnak közöttük önérdekeiket szem előtt tartó fajok is, akiket az emberi test, az érzelmek és a nemiség működése érdekel.

Vannak viszont olyan fajok, melyek a saját maguk fenntartása érdekében hibridizációs programokat végeznek emberi lényeket felhasználva. Ennek az elsődleges oka, hogy elvesztették a nemzőképességüket és a jövőben fenn kívánják tartani fajuk legalább részleges továbbélését.

Egy másik oka az ember-földönkívüli hibridek születésének bizonyos fajok szándéka szerint az, hogy fejlesszék az emberi tudatosságot. Ezek a spirituálisan magasan fejlett lények mélyen aggódnak a bolygónk pusztítása és a nukleáris eszközeink, fegyvereink miatt. Ez utóbbi esetben nem csupán azért, mert nukleárisan beszennyezzük a bolygót, hanem azért, mert ez a szennyezés átterjedhet az egész Naprendszerre, sőt az azon kívül eső távolabbi bolygókra is.

Barbara szerint számos olyan földönkívüli faj létezik, melyek valóban segíteni akarnak az emberiségnek és a Földnek. Ezért próbálnak bennünket inspirálni, elősegíteni a fejlődésünket és felemelni a tudatosságunkat, hogy ugyanúgy aggódjunk mi is a Földért és az összes életformáért ezen a bolygón.

A mintegy 50 faj közül, melyek rendszeresen látogatják a bolygót és kapcsolatba lépnek emberekkel, az alacsony szürkék a leggyakoribbak. Ők azok, akikről a legszélesebb körben számoltak be a legkülönbözőbb helyeken, egyfajta “egészségügyi dolgozók”, akik vizsgálatokat végeznek és mintákat vesznek az emberektől.

Egy másik faj az alacsony fehérek, akikkel Barbara elmondása szerint sok páciense találkozott. Méretben hasonlóak az alacsony szürkékhez, azzal a különbséggel, hogy a bőrük teljesen fehér, kerek a szemük, mely rendelkezik írisszel és pupillával és nagyon elbűvölőek.

A magasabb lények között vannak szürkés, és kékes kinézetűek, és közöttük számos fizikai gyógyító faj található. Valamint igen jelentős szerepük van a sáskaszerű lényeknek, akik a 2,5 – 2,8 méteres magasságot is könnyen elérhetik. Megjelenésre nagyon karcsúak, és úgy néznek ki, mint egy imádkozó sáska. Azok szerint, akiknek tapasztalataik voltak ezekkel a lényekkel arról számoltak be, hogy nagyon tüneményesek és feltétlen szeretettel viszonyulnak ez emberek iránt.

Barbara szerint egy jelentős faj a reptiliánok vagy hüllők, akikről már sokat hallhattunk. Ez érthető, hiszen félelmetes külsővel rendelkeznek. Magasságuk meghaladhatja a 2 métert, nagyon izmosak és barnássárga bőrük van. Közöttük azonban ugyancsak találhatók eltérő fajok különböző szándékokkal. Egy jelentős részüket igen érdeklik a reprodukciós és a hibrid programok akár oly módon is, hogy emberi lényekkel közösülnek. Ez történhet úgy, hogy hímnemű hüllők keresnek földi nőket, de előfordul, hogy nőnemű reptiliánok lépnek érintkezésbe férfiakkal. Ezek a találkozások és közösülések idegen űrhajókon is történhetnek.

Sokan ismerik a magas fehér lényeket, akik akár 2,8 méter magasak is lehetnek, nagyon vékony testalkattal rendelkeznek, akik lelkesen próbálják tanítani az embereket. Főleg pszichikus és telepatikus képességekre tanítanak és egymás közt is telepatikusan kommunikálnak.

Barbara szerint azok az emberek, akik megtapasztalói ezeknek a találkozásoknak, bizonyos módon genetikailag állnak kapcsolatban a különböző földönkívüli fajok egyedeivel, amely visszanyúlhat a családjukban akár egészen a nagyszülőkig vagy időben még messzebb.

Tehát gyakorlatilag ahány földönkívüli faj van, annyiféle szándékkal közelítenek az emberek felé. Esetükben a legtöbbször az “idegen” kifejezést használjuk, de sokan vannak közöttük, akik lelkileg és tudatilag rendkívül fejlettek és szeretetreméltóak, ami sokkal kevésbé teszi őket idegenné, mint inkább barátságossá. Azokat az embereket, akikkel kapcsolatban állnak egyfajta küldetésre ösztönzik az élet számos területén, például a földi ökológia, az időjárás javítása érdekében, illetve gyógyításra képeznek ki személyeket, akik aztán emberek széles körében fejtenek ki gyógyító tevékenységet. Másokat arra inspirálnak, hogy információkat terjesszenek és az igazságot arról, hogy nem vagyunk egyedül a világegyetemben.

(1) – http://barbaralambmft.com/

Forrás: www.ujvilagtudat.blogspot.hu

Ezeket a cikkeket se hagyd ki..

Az Apollo 20 küldetés, amikor a NASA idegen tech... A jelentések szerint az úgynevezett Apollo 20 küldetés nem csupán egy amerikai misszió volt, hanem valójában a Szovjetunió és az Egyesült Államok közös vállalkozása. A küldetésre állítólag 1976-ban került sor, de mindentől függetlenül egy sor rejtély övezi. Legtöbbünk s...
Szenzációs hír! Norvég tudósok megfejtették ... Norvég tudósok szerint nem az ufók vagy Atlantisz elsüllyedt városának romjai miatt tűntek el korábban a hajók és a repülők a Bermuda-háromszögben, hanem a víz alól feltörő metánbuborékok állnak a titok hátterében – írta még a hétvégén a The Sunday Times.  Norv...
Egy furcsa doboz és két titokzatos koponya rejt... Oroszországban a hegyekben egy furcsa, titokzatos dobozt, és két megdöbbentő formájú koponyát fedeztek fel. A Komsomolskaya Pravda (1) és a Rossiyskaya Gazeta (2) újságírói szerint a dobozon az "Ahnenerbe" logója látható. A dobozra és a két koponyára Adigeföldön a hegyekben bukk...

Facebook hozzászólás